Jag fick en bok av en modig människa

Jag fick en bok av av en modig människa häromdagen. Det var Maria Mattssons debut som författare.  Eller rättare sagt, jag fick en gåva. En gåva om att vara modig mot sig själv. Att öppna munnen. Att våga välja. Och välja bort. Att finna sin väg och livsform. Nu. Inte senare.

”Livsformen” är en personlig gåva av relevanta erfarenheter och en livsformel, levererad i bokform.0 Livsformen

Hennes gåva – för det är en gåva – är snyggt förpackad i en grafiskt läcker form, med papper som känns fint när man drar fingret på det. Hennes formel är kommunicerad via snygga fonter och relevanta bilder som utstrålar liv och harmoni.

Vad väntar du på människa? Det är nu allt händer! Just nu! Inte igår. Inte sen. NU!

Som bok är den personlig och fylld av energi. Det är som att öppna ett fönster på ett tåg som drar förbi en dånande omvärld. Väcka den lust och dröm som finns i varje människa!

Jag sträckläste den och fann mina egna tankar ta form i Marias meningar. Att ta ansvar för sitt eget energikonto berör alla. Det finns så många som inte hinner andas. Reflektera. Som lever någon annans liv. Inte sitt eget.

Maria delar med sig och uppmanar. Att äta ordentligt. Att tänka. Men inte för länge. Handla också. Det går. Det gjorde hon. Det kan du. Det borde du göra. Det är ditt liv. Ingen annans. Det handlar om att respektera sig själv. Att äta vad du behöver. Inte vad som marknadsförs. Och det här med mediciner och piller. Börjar det inte gå för långt?

Vad finns det för alternativ?

Boken är relevant. Marias budskap är relevant. Kanske känner du igen dig? Kanske börjar du att gråta? Dags att vakna? Dags att välja din livsform! Dags att välja det som är bra för dig.

Jag är både stolt och avundsjuk över Marias gåva. Maria är modig. Och generös. Om du öppnar boken så öppnar hon dina ögon för att tänka om. Det finns många som mår bra. Det finns många som inte mår bra. Fysiskt och psykiskt. Vi ser dem inte alltid. I tid. Maria är en väckarklocka och en energikick. Utelämnande. Modig. Nu har hon gått vidare och vill att du gör det med. Det går. Träffa henne själv.

Lite avundsjuk är jag. Hon har ”skrivit den där boken”. En egen stil. Som denna recension. Full med energi. Läs den! Ge bort som den gåva! Om bara en vaknar så har hon lyckats.

Lycka till och tack,

Sven

Maria finner du lättast via M&M inspiration:

http://www.mminspiration.se.

About klingerii

Twitter: @klingerii
This entry was posted in Brainstorming. Bookmark the permalink.

1 Response to Jag fick en bok av en modig människa

  1. Pingback: Recension | M&M Inspiration

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s